Animal-Nature Leisteen shampoo

Deze leisteenshampoo is een volledig natuurlijke reiniging en verzorging van de vacht. De ultieme shampoo voor de uiterst gevoelige probleemhuid. De leisteen in deze shampoo is buitengewoon heilzaam bij herstel van velerlei huid- en vachtproblemen. Door de huidflora op een natuurlijke manier te ondersteunen ontstaat er een gezonde haargroei en gezonde huid. Het zuivert de huid van ongewenste elementen en is ter verzorging en verzachting van de probleemhuid.

​De shampoo ontvet de huid niet en is geschikt voor hond, kat en paard. Bij ernstige klachten het dier gedurende 1 maand 2 keer per week wassen, de shampoo 5 tot 10 minuten in laten werken en vervolgens goed uitspoelen. Bij vermindering van de klachten kunt u afbouwen tot maximaal 1 wasbeurt per week. Bij minder ernstige klachten het dier 1 keer per week wassen, de shampoo 5 minuten in laten werken en daarna goed uitspoelen. De shampoo kan puur en verdund gebruikt worden.

De shampoo is dierproefvrij en op basis van vitaal water. Bewaar de fles op kamertemperatuur en buiten invloed van de zon. Schud de fles goed voor gebruik.

 

 

 

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Animal-Nature Leisteen shampoo

  • € 19,95
  • Excl. BTW: € 16,49

Beschikbare opties:

Is dit product niet op voorraad? Lees op deze pagina wanneer onze voorraad weer wordt aangevuld