Barfmenu Pancreas

De ingrediënten van Tinlo Barfmenu worden met zorg ingekocht, samengesteld en verwerkt onder streng gecontroleerde omstandigheden. Het vlees is daardoor altijd van zeer hoge kwaliteit. De Barfmenu producten bevatten geen geur-, kleur-, en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Bovendien is Barfmenu glutenvrij (dus geen rijst of granen).

Samenstelling
Barfmenu Pancreas is bedoeld voor honden die problemen hebben met de alvleesklier. Deze versie bestaat ook voor 100% uit runder alvleesklier.

Bij problemen met de alvleesklier scheidt deze dan niet voldoende enzymen meer af, welke normaliter helpen met het verteren van voedsel. Dit wordt Exocriene Pancreas Insufficientie of EPI genoemd. Veel commerciele voedingen bevatten rijst, granen en gluten, maar honden zijn prooidiereters en dus geen graaneters. Hun alvleesklier, die niet is aangepast voor het produceren van zoveel enzymen, raakt uitgeput. De symptomen zijn vaak grote hoeveelheden grijze stopverfachtige ontlasting, ondanks veel eten toch mager worden, voortdurende honger en werkelijk alles wordt gegeten (zelfs ontlasting). Indien u Barfmenu pancreas toevoegt aan het versvoer, helpt u de alvleesklier. Hierdoor wordt de ontlasting minder en vast, valt de hond minder af en de eetlust wordt weer normaal.

Aanbevolen wordt om ongeveer 8 gram per kilo lichaamsgewicht te voeren. Dit komt neer op ongeveer 1/3 van de totale voeding.

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Captcha

  Barfmenu Pancreas

  • € 2,45
  • Excl. BTW: € 2,02

  Beschikbare opties:

  Is dit product niet op voorraad? Lees op deze pagina wanneer onze voorraad weer wordt aangevuld