Bestelinformatie

VOORRAAD

Bij Ekowolf kunt u bestellen wat en hoe veel u wilt. Er gelden bij ons geen minimale bestelhoeveelheden of grenzen qua hoeveelheid. Dit betekent alleen niet dat we alles direct op voorraad hebben. We werken het liefst met verse producten, dus hanteren geen mega voorraad in onze winkel. Wekelijks ontvangen wij de producten vers bezorgd, waarna wij de bestelling klaar kunnen zetten. We hebben natuurlijk wel een goede voorraad standaard liggen, waardoor er altijd de mogelijkheid is om snel te schakelen of om langs te komen om wat af te halen. Maar wilt u een bestelling plaatsen, dan vragen wij om dit op tijd te doen.

BESTELMOMENT

We vragen om uw bestelling op tijd te plaatsen. Dagelijks verwerken wij nieuwe bestellingen tussen 10 en 12. Alle bestellingen daarna worden de dag er op pas weer verwerkt. Wij bestellen 2 keer per week (op dinsdagmiddag en donderdagmiddag) bij onze leveranciers, maar kunnen dus niet garanderen dat we de dag na bestellen uw bestelling klaar hebben staan. In de meeste gevallen kan er gewoon binnen een week geleverd worden, maar dit kan dus ook uitlopen als de bestelling niet op tijd bij ons binnen is. Wij krijgen onze voorraad op donderdag, vrijdag en maandag binnen en op basis hiervan plannen wij onderstaande routes in.

RouteDag van bezorgen
Noord NederlandDinsdag
Zuid Nederland en BelgieWoensdag
Midden NederlandVrijdag
Uitwijkingen in de route wanneer het niet pastDonderdag


De bestellingen worden overdag tussen 9:00 en 18:00 geleverd, met af en toe een uitschieter in de avond. Afhalen kan dagelijks op afspraak, en is in het weekend ook vaak mogelijk. Stuur hiervoor een WhatsApp of Mail om een dag en tijd af te spreken. Voor de bezorgingen sturen wij ten alle tijden hooguit de dag van tevoren een geschatte planning. Heeft u deze in de avond nog niet ontvangen, dan kunt u altijd even contact opnemen, maar is het vrijwel zeker dat wij de dag er na niet langs komen doordat de bestelling nog niet compleet is en/of de bestelling te laat besteld is.

Let op! Heeft u met spoed een bestelling nodig, dus wilt u een bestelling plaatsen uit de huidige voorraad? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een passend menu om diezelfde week nog geleverd te krijgen (of af te halen).

Mocht u op de leverdag ECHT niet aanwezig kunnen zijn, laat dit aan ons weten en we zoeken samen naar een mogelijke oplossing.

BEZORGKOSTEN

Wij komen graag de bestelling bij u tot aan de voerbak bezorgen. Hiervoor hebben wij een HACCP goedgekeurde vrieswagen, zodat wij persoonlijk de producten hygiënisch en gekoeld/bevroren bij u af kunnen leveren. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, en dus willen wij zelf ook garant staan dat ze bezorging in alle tevredenheid verloopt. Onderstaand vind u een tabel met de bezorgkosten per gewicht en provincie. Staat uw provincie er niet bij? U kunt de producten altijd bestellen en ophalen, maar in overleg kunnen wij misschien ook iets regelen om alsnog bij u te komen bezorgen. 

Bij enkele provincies kunnen wij, ook bij grote aantallen, niet gratis leveren. In de meeste gevallen zullen wij onderweg meerdere keren tol moeten betalen of is er nog niet genoeg animo in de provincie om rond te komen met de kosten. Wij evalueren dit regelmatig, en brengen u op de hoogte bij eventuele veranderingen.

Belangrijk! Voor Belgie krijgen wij vaak de vraag of wij ook in andere provincies leveren. Dit doen we wel, maar dat hangt af van de plaats. We kunnen dit vaak wel combineren in onze route, maar leveren niet de volledige provincie. Stuur ons een mail als je hierover meer informatie wilt! Momenteel leveren wij in de Belgische provincies oost Vlaanderen, vlaams brabant, antwerpen en limburg. Een oostelijk deel van west vlaanderen wordt ook regelmatig meegenomen, dus hierover kun je contact opnemen.

Provincie0 tot 25 Kilo     25 tot 50 Kilo     50 tot 75 Kilo     75 tot 100 KiloVanaf 100 kilo
Zuid Holland€5€​2.50GRATISGRATISGRATIS
Noord Holland€​7.50​€​5€​2.50GRATISGRATIS
Utrecht€​7.50€​5€​2.50GRATISGRATIS
Gelderland€10€​7.50€​5€​2.50GRATIS
Noord Brabant      €​10€​7.50€​5€​2.50GRATIS
Flevoland€​12.50€​10€​7.50€​5€2.50
Zeeland€​15€12.50€​10€​7.50€​5
Overijssel / Drenthe€​​15€​​12.50€​​10€​7.50€​5
Limburg€​​15€​​12.50€​​10€​7.50€​5
Groningen / Friesland€​​15€​​12.50€​​10€​7.50€​5
België
€​​15€​​12.50€​​10€​7.50€​5


AFHALEN

Wij beschikken over een locatie om de bestelling af te halen.  Wel is het afhalen momenteel nog op afspraak, zodat wij er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is.  We zijn bereikbaar via WhatsApp op 0650871540 om snel te kunnen informeren of er een bestelling afgehaald kan worden. Ook gewoon langs komen in onze opslag voor informatie of het bekijken van de producten is mogelijk. Onze locatie bevindt zich op:

Oost buurtstraat 6F
2841XN Moordrecht

Let op! Dit is alleen het afhaaladres, dus geen postadres.