Bezorginformatie

BEZORGKOSTEN

Wij komen graag de bestelling bij u tot aan de voerbak bezorgen. Hiervoor hebben wij een HACCP goedgekeurde koel/vrieswagen, zodat wij persoonlijk de producten hygienisch en gekoeld/bevroren bij u af kunnen leveren. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, en dus willen wij zelf ook garant staan dat ze bezorging in alle tevredenheid verloopt. Onderstaand vind u een tabel met de bezorgkosten per gewicht en provincie. Staat uw provincie er niet bij? U kunt de producten altijd bestellen en ophalen, maar in overleg kunnen wij misschien ook iets regelen om alsnog bij u te komen bezorgen. 

Provincie 0 tot 25 Kilo     25 tot 50 Kilo     50 tot 75 Kilo     75 tot 100 Kilo    
Zuid Holland €5 €​2.50 GRATIS GRATIS
Noord Holland €​7.50​ €​5 €​2.50 GRATIS
Utrecht €​7.50 €​5 €​2.50 GRATIS
Gelderland €10 €​7.50 €​5 €​2.50
Noord Brabant       €​10 €​7.50 €​5 €​2.50
Zeeland €​12.50 €​10 €​7.50 €​5
Flevoland €​12.50 €10 €​7.50 €​5
Overijssel €​​15 €​​12.50 €​​10 €​​7.50
Limburg €​​15 €​​12.50 €​​10 €​​7.50
België - Antwerpen   €​​15 €​​12.50 €​​10 €​​7.50
België - Limburg €​​15 €​​12.50 €​​10 €​​7.50


BESTELMOMENT / WEEKPLANNING

Wilt u de bestelling op tijd ontvangen, dan is het voor ons heel fijn als u de bestelling ook op tijd plaatst. Is uw bestelling voor dinsdagochtend 9 uur geplaatst, dan is de kans groot dat hij dezelfde week nog geleverd/opgehaald kan worden. Is de bestelling na dinsdagochtend 9 uur geplaatst, dan is de kans groot dat de bestelling naar de week er op verplaatst wordt (in verband met onze planning). Wij proberen deze altijd wel nog mee te nemen, maar hierover krijgt u vanzelf bericht. Wilt u de bestelling afhalen, informeer dan naar onze voorraad of de status van uw bestelling. Aan het begin van de week (dinsdag of woensdag) sturen wij een geschatte weekplanning, die wij in overleg met u aanpassen waar nodig.

AFHALEN

Vanwege onze verhuizing naar Moordrecht hebben wij voorlopig maar één afhaalpunt in Den Haag. Dit moet wel op afspraak, zodat we kunnen afstemmen wanneer één van ons aanwezig is. Het adres van ons afhaalpunt is voorlopig dus:
Westvlietweg 10
2491EA Den Haag

Binnenkort openen wij een fysieke winkel in Moordrecht. Vanuit hier zullen de bestellingen geleverd worden, maar ook langs komen voor advies of het afhalen van bestellingen is hier mogelijk. 

BEZORGROUTES


​Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk te bezorgen. Om u meer duidelijkheid te geven over een bezorgdag, hebben wij vanaf januari 2018 ook vaste bezorgdagen per provincie. U ontvangt aan het begin van de week van ons een geschatte weekplanning, die wij in overleg met u aanpassen waar nodig. Het kan namelijk zijn dat wij bestelde producten pas later binnen krijgen dan de bezorgdag, waardoor uw bestelling ook later die week pas geleverd kan worden. U hoort dit dus op tijd, en we zoeken altijd naar de beste oplossing.

Provincie Dag van levering
Zuid-Holland / Noord-Holland Woensdag of Donderdag
Utrecht / Flevoland / Overijssel / Gelderland Donderdag of Vrijdag
Noord-Brabant / Limburg / Belgie Vrijdag of Maandag


Mocht u op de leverdag ECHT niet aanwezig kunnen zijn, laat dit aan ons weten en we zoeken samen naar een oplossing. De provincie Zeeland leveren wij op afspraak.

POSTVERZENDING DROGE PRODUCTEN

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij droge producten met de post kunnen verzenden. En dit is zeker mogelijk! Wij kunnen dit alleen niet op de site invoeren en zullen dit handmatig moeten berekenen. Diepvriesproducten kunt u alleen afhalen of laten bezorgen met de koelwagen, omdat wij kwaliteit willen garanderen. Maar wilt u alleen brokken, blikvoeding of snacks bestellen, dan kunt u op de volgende manier een bestelling plaatsen:

  • Kies de producten in de shop en ga naar de winkelwagen zoals elke andere bestelling
  • Kies voor Afhalen in de winkel bij de bezorging
  • U kunt in dit geval alleen kiezen voor vooraf overmaken of een tikkie betaling
  • Zet bij de opmerkingen neer dat u de bestelling met de post verzonden wilt hebben
  • Wij sturen u het juiste bedrag en de gegevens toe zodat u kunt betalen.
  • Zodra de betaling is ontvangen zullen wij het pakket op de post doen en u een track en trace code sturen
Postverzendingen Bezorgkosten
Binnen Nederland tot 10 kilo €​​6.95
Binnen Nederland 10-30 kilo €​​13.25
Binnen Nederland boven de 30 kilo Op aanvraag
Naar Belgie en rest Europa Op aanvraag