Bezorginformatie

Let op! 
Vanwege het coronavirus is het momenteel erg lastig voor producenten om aan voldoende grondstoffen te komen. Hierdoor kan het voorkomen dat een product soms niet leverbaar is. Hierover hebben we altijd contact met u voor een eventuele wijziging of vervanging. Door de online drukte hebben postverzendingen ook regelmatig vertraging (vanuit leveranciers naar ons en vanuit ons naar jullie). Je kunt altijd contact opnemen met ons om te kijken hoe je bestelling er voor staat. Op dit moment hebben veel producenten ook vakantie, wat niet ten goede komt aan een complete levering.

BEZORGKOSTEN


Wij komen graag de bestelling bij u tot aan de voerbak bezorgen. Hiervoor hebben wij een HACCP goedgekeurde vrieswagen, zodat wij persoonlijk de producten hygiënisch en gekoeld/bevroren bij u af kunnen leveren. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, en dus willen wij zelf ook garant staan dat ze bezorging in alle tevredenheid verloopt. Onderstaand vind u een tabel met de bezorgkosten per gewicht en provincie. Staat uw provincie er niet bij? U kunt de producten altijd bestellen en ophalen, maar in overleg kunnen wij misschien ook iets regelen om alsnog bij u te komen bezorgen. 

Bij enkele provincies kunnen wij, ook bij grote aantallen, niet gratis leveren. In de meeste gevallen zullen wij onderweg meerdere keren tol moeten betalen of is er nog niet genoeg animo in de provincie om rond te komen met de kosten. Wij evalueren dit regelmatig, en brengen u op de hoogte bij eventuele veranderingen.

Belangrijk! Voor Belgie krijgen wij vaak de vraag of wij ook in andere provincies leveren. Dit doen we wel, maar dat hangt af van de plaats. We kunnen dit vaak wel combineren in onze route, maar leveren niet de volledige provincie. Stuur ons een mail als je hierover meer informatie wilt!

Provincie0 tot 25 Kilo     25 tot 50 Kilo     50 tot 75 Kilo     75 tot 100 KiloVanaf 100 kilo
Zuid Holland€5€​2.50GRATISGRATISGRATIS
Noord Holland€​7.50​€​5€​2.50GRATISGRATIS
Utrecht€​7.50€​5€​2.50GRATISGRATIS
Gelderland€10€​7.50€​5€​2.50GRATIS
Noord Brabant      €​10€​7.50€​5€​2.50GRATIS
Flevoland€​12.50€​10€​7.50€​5€2.50
Zeeland€​15€12.50€​10€​7.50€​5
Overijssel / Drenthe€​​15€​​12.50€​​10€​7.50€​5
Limburg€​​15€​​12.50€​​10€​7.50€​5
Groningen / Friesland€​​15€​​12.50€​​10€​7.50€​5
België
€​​15€​​12.50€​​10€​7.50€​5


BESTELMOMENT

U kunt bij ons bestellen wat u nodig heeft, er geldt hiervoor geen limiet. Wel dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Iedere week bestellen wij bij onze leveranciers, en krijgen wij dus ook jouw bestelde producten binnen. In de meeste gevallen kunt u dus de bestelling binnen een week in huis hebben (enkele bestellingen uitgezonderd door bijvoorbeeld postvertraging). Dit is geen garantie, en een bestelling kan tot wel 2 weken duren. In onderstaande tabel vind u onze bestelmomenten per merk, en in de tabel er onder vind u de routeplanning.


MerkWij bestellen op:Komt bij ons binnen op:
Alaska / KB BARFDinsdag (soms donderdag)Vrijdag (soms woensdag)
Pure instinctDonderdag in oneven wekenWoensdag of donderdag in even weken
CarnivoerDinsdag en donderdagDonderdag en maandag
Haaksbarf en ShawecaDinsdag en donderdagDonderdag en maandag
BanditDinsdag en donderdagDonderdag en maandag
KB mixDinsdag (soms vrijdag) en donderdagVrijdag en maandag
BarfmenuDinsdag en donderdagDonderdag en maandag
DailymeatDinsdag en donderdagDonderdag en maandag
KivoDinsdag en donderdag Donderdag en maandagBestellen voor woensdag rondes - Graag ontvangen voor de routes die op woensdag gereden worden minimaal 1 week van tevoren de bestelling. Wij bestellen namelijk op dinsdag en donderdag voornamelijk de producten, die dan op donderdag, vrijdag en maandag binnen komen. Bestel je dus na woensdag, dan kunnen we maar in enkele gevallen nog wat bij bestellen. Check ook bovenstaande tabel voor meer informatie

Let op! Heeft u met spoed een bestelling nodig, dus wilt u een bestelling plaatsen uit de huidige voorraad? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een passend menu om diezelfde week nog geleverd te krijgen (of af te halen). Dit geldt alleen in spoedgevallen (bijvoorbeeld bij medische klachten), dus niet wanneer u zelf te laat bent met bestellen.

ProvincieDag van levering
Naleveringen of bestellingen die niet op donderdag/vrijdag passenMaandag en dinsdag
Zuid-Holland / Noord-Holland / Utrecht / Flevoland / Gelderland / Noord-BrabantDonderdag en/of Vrijdag
Zeeland / Limburg / België 

Tweede en vierde woensdag van de maand

Overijssel / Drenthe / Friesland / GroningenDerde woensdag  van de maand

Bovenstaand schema is dus een gerichte indicatie van uw levermoment. Wij nemen altijd uiterlijk een dag van tevoren contact op over de planning. Wilt u weten wanneer u geschat ingepland staat? Neem dan even contact op. We rijden dagelijks zo efficiënt en milieubewust mogelijk, waardoor we op de Friesland route bijvoorbeeld ook vaak bestellingen in Flevoland of Noord-Holland mee nemen. Alles gebeurd in overleg!


AFHALEN


Wij beschikken over een locatie om de bestelling af te halen.  Wel is het afhalen momenteel nog op afspraak, zodat wij er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is.  We zijn bereikbaar via WhatsApp op 0650871540 om snel te kunnen informeren of er een bestelling afgehaald kan worden. Ook gewoon langs komen in onze opslag voor informatie of het bekijken van de producten is mogelijk. Onze locatie bevindt zich op:

Oost buurtstraat 6F
2841XN Moordrecht


BEZORGROUTES

Wij hanteren vaste bezorgdagen voor uw bestelling. U ontvangt van ons uiterlijk een dag voor levering een tijdvak van 1 uur waarin wij komen leveren. Dit gaat altijd in overleg, en wordt indien mogelijk aangepast wanner dit voor jullie niet past.

Doordat enkele provincies, in verband met de afstand, voor ons extra tijd in beslag nemen om uit te leveren, hebben wij besloten om deze op een aparte dag (woensdag) in te plannen en deze voorlopig nog maar één a twee keer per maand te bezorgen. Mocht dit in de toekomst uitbreiden, dan zullen wij langzaam toe werken naar wekelijkse levering. Wij vragen voor nu om hier rekening mee te houden tijdens het bestellen.


Mocht u op de leverdag ECHT niet aanwezig kunnen zijn, laat dit aan ons weten en we zoeken samen naar een oplossing. Het kan ook voorkomen dat de planning uitwijkt naar een andere dag dan de aangewezen bezorgdag. Hiervan stellen wij u op de hoogte.