Billy No Mates Tincture

Billy No Mates is een kruidenmengsel voor over de voeding van uw hond of kat. Door Billy No Mates te voeren veranderd de geur die uw huisdier afgeeft, waardoor deze minder interessant is voor ongewenste parasieten. Dit aromatische kruidenmengsel bestaat uit mint, zeewier (15%), fenegriek, neem bladeren en citroen balsem.

  • Eenvoudig toedienen over de voeding van uw hond of kat
  • Natuurlijke oplossing
  • Kan geconbineerd worden met andere (natuurlijke) middelen

Billy No Mates is een geweldig eenvoudige en effectief middel. Billy No Mates is geweldig ter bevordering van de vachtconditie van de hond of kat. Het advies is om in maart-april te beginnen, omdat het 4 tot 6 weken duurt voordat het product volledig werkzaam is en je zo nog op tijd bent voor het ongedierteseizoen. Blijf het dagelijks geven tot ongeveer oktober-november, afhankelijk van de temperatuur. Teken gaan in rust bij temperaturen onder de 5 graden. Stop met het voeren in de tussenliggende maanden om de werking optimaal te houden

Deze versie van de Billy No Mates is vloeibaar en zit in een doseerfles. Dit is ideaal voor dieren die vloeibaar kiezen boven gedroogde kruiden. Het kan daarnaast voorkomen dat de hond dunne ontlasting krijgt bij de eerste keer dat het mengsel wordt gebruikt. Daardoor wordt er preventief aanbevolen om het product langzaam op te bouwen (kwart van de dosering een week - helft van de dosering een week - volledige dosering). Hierdoor wennen de maag en darmen aan de kruiden.

Dosering
​Voer bij deze vloeibare versie 1 ml per 10 kilo lichaamsgewicht (1 volle cup is 2.5 ml)

Het jodiumgehalte van het zeewier is 523mg per kg, voor honden of katten met schildklierproblemen raadpleeg uw dierenarts.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Billy No Mates Tincture

  • € 17,95
  • Excl. BTW: € 16,47

Beschikbare opties:

Is dit product niet op voorraad? Lees op deze pagina wanneer onze voorraad weer wordt aangevuld