Carnivoer fyto Nier

De fyto supplementen bestaan voor 100% uit gedroogde kruiden, bessen en groenten die heel fijn gemalen zijn. Carnivoer is deze supplementen gaan ontwikkelen omdat zijn vaak adviseren om bepaalde kruiden toe te voegen als aanvulling op de voeding. De wens van de Dierenarts achter Carnivoer was om iets samen te stellen met kruiden, juiste besjes en eventueel bepaalde groenten. Zodanig dat ze elkaar versterken. Iets wat 100% bestaat uit ingrediënten die zo in de natuur groeien. De enige bewerking mocht bestaan uit drogen en fijn malen. Het is een reeks mooie producten geworden, met elk hun eigen kracht.

De nieren zijn een essentieel orgaan van je huisdier, die helpen om afvalstoffen uit het lichaam te halen. Helaas ontwikkelen veel honden en katten nierproblemen, zeker op oudere leeftijd. Dit resulteert in een verminderde kwaliteit van leven. Dit fyto supplement ondersteunt de vitaliteit van de nieren en bevordert de functies van dit orgaan. Deze kruiden en bes zijn bedoeld om toe te voegen aan de voeding van uw hond en/of kat. Meng de kruiden goed met wat water door de voeding. Geef dit product 3 weken en daarna een week niet. Zo blijft de gevoeligheid voor het product in stand.

Samenstelling
Soldidago virgaurea, equisetum ervense en ribes nigrum in een pot van 80 gram

Het advies is afhankelijk van wat het dier nu al krijgt aan voeding en supplementen. Een overkill is niet aan te raden, maar het is wel een goede aanvulling op het menu. Neem contact op voor meer informatie over de hoeveelheden en dosering.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Carnivoer fyto Nier

  • € 12,95
  • Excl. BTW: € 11,88

Beschikbare opties:

Is dit product niet op voorraad? Lees op deze pagina wanneer onze voorraad weer wordt aangevuld