Diensten

VOEDINGSSCHEMA OP MAAT

Wij snappen heel goed dat het best lastig is om voor de eerste keer een menu samen te stellen voor uw dier. Maar ook als u bijvoorbeeld over wilt stappen op het zelf samenstellen van de voeding (BARF/NRV) in plaats van diepvriesvlees (KVV) kunnen wij u helpen. Wij maken een menu op maat voor uw dier, en passen deze eventueel later aan indien dit nodig is. Voor het samenstellen van een menu voor uw hond, kat of paard rekenen wij geen kosten. We willen u graag helpen om een optimale gezondheid voor uw dier te bereiken, en dit is het minste wat we kunnen doen! Voor een menu aanvraag moet u het volgende doen:

 • Stuur een mail naar info@ekowolf.nl
 • Stuur hierin wat algemene gegevens van uw dier (ras - leeftijd - gewicht - activiteit - wat eet hij nu - wat wilt u voeren - voorkeur voor merken - voorkeur voor diersoorten of allergie)
 • Op basis hiervan kan het zijn dat we u nog een aantal vragen terug sturen om eventuele problemen te bespreken.
 • Wij maken een schets voor een menu en sturen deze naar u toe met een toelichting. Na uw antwoord kunnen wij deze eventueel nog aanpassen indien nodig.
 • Heeft u het menu besteld maar lust uw dier iets niet of merkt u dat er iets aangepast moet worden in bijvoorbeeld gewicht? Laat het dan weten, dan passen wij het menu naar uw wensen aan.
   

SNIJSERVICE

Wilt u graag vers vlees voeren aan uw hond of kat, maar zit u de rotzooi van het portioneren niet zitten? Dan helpen wij u door dit tegen een kleine vergoeding voor u over te nemen. Op een hygienische manier snijden en portioneren wij uw producten, verpakken deze opnieuw en labelen ze zodat u de producten uit elkaar kunt houden in uw diepvries. Voor de snijwijze hanteren wij een minimale grootte van 125 gram per stukje (een kilo door 8 bijvoorbeeld). Wij doen dit voor de volgende producten:

 • KVV - De producten worden zo nauwkeurig mogelijk (op zicht) gesneden en opnieuw verpakt. 
 • BARF - Wij komen helaas op dit moment nog niet door bot of grote bonken vlees/pens heen, maar de overige producten kunnen wij wel voor u snijden en portioneren. Op aanvraag kunnen wij de botten wel portioneren en per kleinere hoeveelheid verpakken.

  U kunt heel makkelijk onze snijservice toepassen.

  • Op de productpagina van het betreffende product vind u het keuzemenu 'Snijservice'. Hier kunt u ervoor kiezen om uw product te laten snijden of niet.
  • Kiest u voor meerdere aantallen van het product, dan verdubbelen ook automatisch de snijkosten. Wilt u maar 1 kilo gesneden hebben bijvoorbeeld, dan kunt u deze apart aan uw winkelwagen toevoegen en de rest normaal bestellen. De prijzen van het snijden zijn afhankelijk van de verpakking, maar wij rekenen 50 cent voor gesneden stukken vanaf 200 gram en 75 cent voor gesneden stukken tot 200 gram (minimaal 125 gram). 
  • Onder het keuzemenu vind u een ander kopje, namelijk 'Snijwijze (minimaal 50 gram)'. Hieronder vind u een veld waar u in aan kunt geven hoe de producten gesneden moeten worden.
  • Vul hier bijvoorbeeld in: 'Kilo in porties van 200 Gram' of 'Door 6 stukken'
  • Weet u niet hoeveel u precies voor uw hond of kat nodig heeft? Neem dan contact met ons op via info@ekowolf.nl en wij helpen u verder!

  Let op! Het toepassen van de snijservice is geheel op eigen risico. Lees hiervoor ook onze algemene voorwaarden goed door. Eenmaal gesneden zijn zowel wij als de producent niet meer aansprakelijk voor de kwaliteit, en omdat we de producten bevroren portioneren kunnen we in de meeste gevallen ook niet controleren op geur/kleur. Eventuele lichte vriesbrand is soms niet te vermijden, maar we hebben dit zelf nog nooit meer gemaakt omdat de geportioneerde stukjes goed verpakt zitten. Wij werken hygiënisch, met bevroren producten en zo nauwkeurig mogelijk - we gaan met de grootst mogelijke zorg met uw producten om (nog strenger dan dat u zelf thuis zou portioneren). Daarnaast investeren wij steeds in betere machines zodat de snijservice een steeds professionelere manier van aanpak krijgt. Op dit moment snijden wij vaak nog met de eigen verpakking er omheen als extra bescherming. Vergeet deze dan ook niet te verwijderen tijdens, of na het ontdooien. Ook vermelden wij op de factuur de houdbaarheidsdatum van de producten, zodat deze ten alle tijden nog zichtbaar zijn.