Fibra Premium
Dit product bestellen wij nadat er vanuit jullie kant een bestelling is geplaatst. Binnen 48 uur hebben we deze dan in huis, en altijd een verse lading!

Fibra Premium is een zeer hoogwaardig voer welke vitaminen, mineralen en spoorelementen aanvult naast een ruwvoer rantsoen. Het paard komt dichter bij zijn natuurlijke gedrag en dit kan helpen om ziekten en aandoeningen te voorkomen. Fibra Premium is een zeer hoogwaardig en natuurlijk voeder voor uw paard en dus samengesteld uit uitsluitend hoogwaardige grondstoffen. Het bevat geen melasse en er is geen suiker aan toegevoegd. Fibra Premium is erg structuurrijk, waardoor een paard flink moet kauwen en het prikkelt de darmen. Dit draagt bij aan een gezonder verteringsstelsel. Het is erg smakelijke en wordt zelfs door de meest kieskeurige paarden en pony's goed opgenomen.

Samenstelling
De specifieke grondstoffen zijn speciaal gekozen op basis van geschiktheid voor uw paard en de gehalten aan natuurlijke aanwezige vitaminen en mineralen.
  • Luzerne - Dit bevat een hoog gehalte natuurlijke vitaminen A, B en E, biotine, mineralen, esstentiële aminozuren en spoorelementen.
  • Timothee - Zeer geschikt ruwvoer voor paarden vanwege het lage fructaangehalte en goede structuur
  • Oergraan spelt - In tegenstelling tot haver, gerst en tarwe is spelt niet onderhevig geweest aan cultuurtechnische verbeteringen; het bevindt zich nog in de oervorm. Spelt is veel minder gevoelig voor ziekten
  • Maisvlokken - Mais bevat essentiele vetzuren en vitamine A en levert bovendien veel energie. De hittebehandeling die de mais heeft ondergaan maakt het zetmeel in de vlokken makkelijk afbreekbaar
  • Wortelvlokken - Deze bevatten veel natuurlijk pro-vitamine A (Beta-caroteen) die door paarden en pony's omgezet kan worden in vitamine A
  • Lijnzaadolie - Dit is een zeer hoogwaardige olie die veel essentiële vetzuren bevat. Deze vetzuren dragen onder meer bij aan een sterk zenuw- en bottenstelsel en een glanzende vacht.
  • Vitaminen- en mineralenkorrel - Deze vult de vitaminen en mineralen aan tot de benodigde hoeveelheid en zorgt voor de juiste belans tussen alle nutriënten
  • Biotine - Dit is belangrijk voor een goede vacht, huid en hoefkwaliteit

Analyse per kilo van het product:

EWPA - 0,75Methi-systine - 0.4%
VREp - 8%Threonine - 0.46%
Ruw eiwit - 11.5%Calcium - 11 g
Ruw vet - 7.2%Fosfor - 5 g
Ruwe celstof - 16.7%Magnesium - 4 g
Ruw as - 9.1%Kalium - 13 g
Suiker - 1.6%Natrium - 3.6 g
Zetmeel - 18%Koper - 55 mg
Vitamine A - 20000 IEIJzer - 170 mg
Vitamine D3 - 3000 IEZink - 260 mg
VItamine E - 300 mgMangaan - 130 mg
Biotine - 1000 mcgSelenium - 0.4 mg
Lysine - 0.5%Jodium - 0.7 mg


Voedingsadvies 
Voor een duidelijk voedingsadvies verwijs is u door naar de website van Fibra. Wilt u een persoonlijk advies, dan kunt u altijd contact opemen met ons of met Fibra zelf.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Fibra Premium

  • € 16,25
  • Excl. BTW: € 14,91

Beschikbare opties:

Is dit product niet op voorraad? Lees op deze pagina wanneer onze voorraad weer wordt aangevuld