Kiezebrink

Kiezebrink

In 2009 begon Kiezebrink met het produceren van rauwe diepvriesvoeders voor honden en katten. Zowel mixen, complete voeding als BARF producten staan bij hun op het menu. Natuurlijk zijn er veranderingen in zo'n lange periode. Er komt meer informatie beschikbaar door analyses en onderzoek, maar ook de consument verandert en wordt steeds bewuster van het belang van een goede voeding voor de hond en kat. 

Doordat de volledige samenstelling op de verpakking van de producten beschreven is, weet je precies wat je voert aan je dier. Ook hebben ze veel producten die maar één diersoort bevatten. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en regelmatige controles garanderen zij een goede kwaliteit. 

Onze ervaring met Kiezebrink: naar onze mening is dit één van de meest stabiele merken die er bestaat. Ze hebben voor iedereen wat, en ook voor ieder budget. Hun aanvullende voeding is van hoge kwaliteit (al het bovenstaande klopt ook zeker) en de complete voeding is goed betaalbaar. Wij gebruiken het vaak bij het samenstellen van een menu, en hebben in alle jaren dat we het verkopen vrijwel nooit een product terug gehad vanwege een slechtere kwaliteit. Dit merk maakt waar wat ze zeggen, en vrijwel alle honden en katten reageren er goed op.