Kivo

Kivo

Opa Bert wist het als hondenfokker in de jaren '60 al, en inmiddels is er genoeg ondersteunend onderzoek dat het ook aantoont: natuurlijke voeding heeft een positief effect op huisdieren. Volgens de visie van Opa Bert maakt KIVO daarom al sinds 1972 op ambachtelijke wijze natuurlijk voer. Het resultaat? Een smaakvol assortiment waar iedere viervoeter van gaat watertanden en kwispelen.

Als baasje wil je langer genieten van en met je hond. Kies daarom bewust voor een voeding. Onderzoek wat je hond nodig heeft en waar hij of zij misschien minder goed tegen kan. Op basis daarvan kun je een geschikt en smakelijke voeding voor jouw viervoetige vriend kiezen en kun je hier geluksmomentjes mee creëren. Omdat KIVO snapt dat je precies wilt weten wat er in hun producten zit, geven ze regelmatig een kijkje in hun fabriek, zodat de volledig transparant naar hun klanten kunnen zijn. De producten worden lokaal geproduceerd in hun eigen fabriek in Veldhoven.

De mening van Ekowolf over KIVO: zijn we 100% fan? Nee. En daarom hebben we ook niet alle smaken in ons assortiment. Waar we wel achter staan is dat er heel veel mensen (terecht in veel situaties) kiezen voor de meest goedkope voeding, ongeacht de kwaliteit. De voeding is niet compleet, ze zijn zich er niet van bewust, maar geven liever vlees dan de goedkope brokken van de supermarkt (want dat is in hun ogen troep). Wij willen laten zien dat je ook met een minder budget de juiste kwaliteit kunt kiezen. KIVO is een mooi voorbeeld van een merk met een redelijk goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Je kunt dit dan zelf nog aanvullen om het compleet te maken (groente, vetzuren, vitamines en mineralen - een must!) maar het vormt een mooie basis voor een goed menu.