Neem contact op

Maxine Rehl en Patrick Starrenburg – Ekowolf
Postadres:
Dorpsstraat 7
2841BG Moordrecht

Wij hebben het bedrijf aan huis, maar door de dijkindeling bevind de ingang van de 'winkel' zich aan de achterzijde van de woning op een ander adries (zie ophaalpunt hieronder/naast). Wanneer de verbouwing is afgerond, zal ook het postadres veranderen naar dit adres. Doordat het bedrijf aan huis zit, kunnen wij altijd snel schakelen in moeilijke situaties.

Ophaalpunt (alleen op afspraak en géén postadres):
Oost buurtstraat 6F
2841XN Moordrecht

In 2021 openen wij hier een fysieke winkel, maar momenteel zitten wij midden in de verbouwing en is het alleen mogelijk om langs te komen op afspraak. Dit kan voor het afhalen van een bestelling, maar ook puur om advies te komen vragen op een persoonlijke manier. Wanneer u op korte termijn langs wilt komen, is het sturen van een WhatsApp bericht of SMS de snelste manier om in contact te komen.

Whatsapp klantenservice: 0650871540
E-mailadres: info@ekowolf.nl
KvK-nummer: 68455755
Telefonisch alleen bereikbaar via whatsapp/sms

Op werkdagen tussen 10:00-18:00 beantwoorden wij alle whatsapp berichten. Mails en Freshbox aanvragen kosten iets meer tijd, omdat we hier alle aandacht in steken. U kunt wel op werkdagen binnen 48 uur antwoord verwachten. Mocht u binnen deze tijden niets ontvangen hebben, neem dan gerust nogmaals contact op om te kijken waar het bericht gebleven is.

Contactformulier

Captcha