Carnivoer fyto Basis

De fyto supplementen bestaan voor 100% uit gedroogde kruiden, bessen en groenten die heel fijn gemalen zijn. Carnivoer is deze supplementen gaan ontwikkelen omdat zijn vaak adviseren om bepaalde kruiden toe te voegen als aanvulling op de voeding. De wens van de Dierenarts achter Carnivoer was om iets samen te stellen met kruiden, juiste besjes en eventueel bepaalde groenten. Zodanig dat ze elkaar versterken. Iets wat 100% bestaat uit ingrediënten die zo in de natuur groeien. De enige bewerking mocht bestaan uit drogen en fijn malen. Het is een reeks mooie producten geworden, met elk hun eigen kracht.

Samenstelling
Kamille, Artisjok, Curcuma, Marjolein en Bosbessen in een pot van 80 gram

Deze basisvariant is geschikt voor alle honden en katten, ongeacht wat voor voeding ze krijgen. Kruiden en bessen bevatten voedingsstoffen die de correcte werking van cellen ondersteunen en bescherming bieden tegen allerlei schadelijke stoffen. Ook ondersteunen ze het afweersysteem, en hebben ze een ondersteunende functie voor de lever en de darmen. 

Het advies is afhankelijk van wat het dier nu al krijgt aan voeding en supplementen. Een overkill is niet aan te raden, maar het is wel een goede aanvulling op het menu. Neem contact op voor meer informatie over de hoeveelheden en dosering.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Carnivoer fyto Basis

  • € 12,95
  • Excl. BTW: € 11,88

Beschikbare opties:

Product niet op voorraad, of wilt u meer bestellen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.