Carnivoer fyto Lever

De fyto supplementen bestaan voor 100% uit gedroogde kruiden, bessen en groenten die heel fijn gemalen zijn. Carnivoer is deze supplementen gaan ontwikkelen omdat zijn vaak adviseren om bepaalde kruiden toe te voegen als aanvulling op de voeding. De wens van de Dierenarts achter Carnivoer was om iets samen te stellen met kruiden, juiste besjes en eventueel bepaalde groenten. Zodanig dat ze elkaar versterken. Iets wat 100% bestaat uit ingrediënten die zo in de natuur groeien. De enige bewerking mocht bestaan uit drogen en fijn malen. Het is een reeks mooie producten geworden, met elk hun eigen kracht.

De lever van je hond of kat heeft enorm veel functies. Zo zet dit orgaan allerlei stoffen om, die vervolgens via de urine of ontlasting verwijderd kunnen worden. Denk hierbij aan medicijnen en bestrijdingsmiddelen (vlo, teek en worm). De lever kan onder druk komen te staan in de huidige, snel veranderende omgeving. Dit supplement helpt de lever van je dier gezond te houden, en de kruiden zijn bedoeld om toe te voegen aan de voeding van uw hond en/of kat. Meng de kruiden goed met wat water door de voeding. Ideaal is 2 weken geven en daarna enkele dagen niet. Zo blijft de gevoeligheid voor dit product in stand.


Samenstelling
Sylibum marianum en Curcuma longa in een pot van 80 gram

Het advies is afhankelijk van wat het dier nu al krijgt aan voeding en supplementen. Een overkill is niet aan te raden, maar het is wel een goede aanvulling op het menu. Neem contact op voor meer informatie over de hoeveelheden en dosering.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Carnivoer fyto Lever

  • € 13,25
  • Excl. BTW: € 12,16

Beschikbare opties:

Product niet op voorraad, of wilt u meer bestellen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.