Carnivoer fyto Adaptogenen

De fyto supplementen bestaan voor 100% uit gedroogde kruiden, bessen en groenten die heel fijn gemalen zijn. Carnivoer is deze supplementen gaan ontwikkelen omdat zijn vaak adviseren om bepaalde kruiden toe te voegen als aanvulling op de voeding. De wens van de Dierenarts achter Carnivoer was om iets samen te stellen met kruiden, juiste besjes en eventueel bepaalde groenten. Zodanig dat ze elkaar versterken. Iets wat 100% bestaat uit ingrediënten die zo in de natuur groeien. De enige bewerking mocht bestaan uit drogen en fijn malen. Het is een reeks mooie producten geworden, met elk hun eigen kracht.

De hoeveelheid prikkels in de omgeving van je huisdier is enorm. Denk aan geluiden van apparaten, auto's, treinen, fietsers, sirenes en vuurwerk. Ook krijgen ze prikkels van andere dieren en spreken geuren en voedsel voortdurend de reukzin aan. Deze opeenstapeling van prikkels zet het afweersysteem continu aan waardoor de bijnier uitgeput kan raken en er klachten bij je dier kunnen ontstaan. Dit supplement helpt om de balans te herstellen. Deze kruiden zijn bedoeld om toe te voegen aan de voeding van uw hond en/of kat. Meng de kruiden goed met wat water door de voeding. Geef dit product 3 weken en daarna een week niet. Zo blijft de gevoeligheid voor het product in stand, het is bedoeld om de stress assen te ondersteunen.


Samenstelling
Hypericum perforatum, ginkgo, biloba, eleutherococcus en rhodiola rosea in een pot van 80 gram

Het advies is afhankelijk van wat het dier nu al krijgt aan voeding en supplementen. Een overkill is niet aan te raden, maar het is wel een goede aanvulling op het menu. Neem contact op voor meer informatie over de hoeveelheden en dosering.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Carnivoer fyto Adaptogenen

  • € 20,95
  • Excl. BTW: € 19,22

Beschikbare opties:

Product niet op voorraad, of wilt u meer bestellen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.