Leucillin Spray

Leucillin is het meest veelzijdige eerste hulp product dat verkrijgbaar is. Het is breed toepasbaar en een uitstekende aanvulling op een eerste hulp voorziening voor je gezelschapsdier. Het is een revolutionaire antibacteriële, antivirale en antischimmel spuitstof die speciaal geformuleerd is voor de gezondheid en huidverzorging van je gezelschapsdier.

Geschikt voor alle dieren,vogels en reptielen. Leucillin is een innovatieve betrouwbare en betaalbare infectiebeheersing oplossing voor een wijde reeks aan huidcondities. Het levert de beste prestatie in zijn vermogen om tot 99.99999% van de ziektekiemen te doden die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan en de instandhouding van infecties.

Het werkt uitstekend tegen huid aandoeningen zoals irritaties,droge huid,jeuk, huidschilfers en stinkende huid die zo vaak je huisdieren kwelt. Leucillin levert een krachtige oplossing voor het beheersen van alle typen van (huid) infecties. Het doodt ziektekiemen zoals bacteriën direct bij contact waardoor geen resistentie gevormd wordt door overlevende bacteriën. Hierdoor kan de huid snel herstellen wat bijdraagt tot een snelle genezing.

Leucillin is pH neutraal, niet giftig of schadelijk en geeft geen branderig gevoel op de huid. In iedere situatie, inclusief behandeling van ogen, oren en een sensitieve en allergiegevoelige huid, is Leucillin 100 % veilig.

Gebruik
Met watten gedompeld in Leucillin kun je de wond of huid reinigen. Breng Leucillin royaal aan op de gewenste plek en laat het vervolgens opdrogen. Voor bestaande condities het aangetaste gebied drie maal daags ruim behandelen tot de symptomen verdwenen zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Leucillin Spray

  • € 17,95
  • Excl. BTW: € 14,83

Beschikbare opties:

Is dit product niet op voorraad? Lees op deze pagina wanneer onze voorraad weer wordt aangevuld