Over Ekowolf

Bij Ekowolf vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. We proberen dan ook om u vanaf de eerste blik op onze website tot aan de levering een huiskamergevoel te geven. Contact heeft u altijd met ons persoonlijk. We leren u en uw dieren graag kennen, zodat we u sneller kunnen helpen indien nodig. Daarom kunt u ons ook altijd bereiken via facebook, instagram, mail en zelfs whatsapp. We doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan. Maar wie zijn wij eigenlijk? Laten we onszelf eerst voorstellen.

​Wij zijn Maxine Rehl en Patrick Starrenburg. Beide hebben wij een grote liefde voor dieren, en in de afgelopen jaren hebben wij onze gedachten en ervaring gedeeld om tot een mooi plan te komen om deze dieren te helpen. Daar begon het idee van Ekowolf, de gezondheid van het dier ondersteunen door de juiste voeding te geven die gebaseerd is op de natuur van het dier. Samen wilden we dit bedrijf opstarten zodat we elkaar konden ondersteunen en elk een andere blik hebben. We vormen een goed team, en vullen elkaar goed aan. Voor beide is Ekowolf een droom die uit komt.

Na ruim 10 jaar praktijkervaring, dagelijkse brainstormsessies met dierenartsen en specialisten en veel leren van geleerden vanuit de hele wereld, heeft Maxine in mei 2020 haar opleiding 'Orthomoleculaire therapie voor dieren' afgerond. Ze was al humaan food revolution deskundige (en algemeen voedingsdeskundige), maar wilde een opleiding volgen die tot op celniveau kon vertellen wat voeding, ziekte, gedrag en suppletie met het lichaam van een dier zou doen. Door deze aanvulling kunnen we jullie nog beter helpen, en sinds het voorjaar van 2023 bieden we ook online cursussen aan om onze kennis met jullie te kunnen delen in begrijpbare taal.

In januari 2022 zijn we de trotse ouders geworden van dochter Zoë, en heeft Patrick na 15 jaar elektrotechniek besloten om zich volledig in te gaan zetten voor Ekowolf en ons gezin. We konden dan ook vanaf de zomer van 2022 onze fysieke winkel openen (naast de online webshop) en jullie verwelkomen bij ons 'thuis'. Hier loopt ook af en toe onze hond Zhiva rond, welke geboren is in november 2021 en dus opgroeit samen met onze dochter (en dit is TE schattig).

We hopen dat we samen dit bedrijf nog jarenlang met alle liefde voort kunnen zetten en staan ook zeker open voor aanvullingen vanaf jullie kant. Een goed idee of een fout in de site kunt u altijd bij ons melden, en hiervoor zijn wij u zeer dankbaar! We zullen nooit iedereen tevreden kunnen houden, omdat wij wel staan voor een visie. We nemen dan ook niet standaard elk merk in ons assortiment op, en kiezen elk product zorgvuldig uit op basis van verhoudingen en ingrediënten. We staan achter elk product dat wij verkopen, en zullen altijd kritisch blijven zodat we voor uw dier de juiste keuze kunnen maken.

Liefs,
​Maxine en Patrick