Over Ekowolf

Bij Ekowolf vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. We proberen dan ook om u vanaf de eerste blik op onze website tot aan de levering een huiskamergevoel te geven. Contact heeft u altijd met ons persoonlijk, en ook de levering doen wij zelf. We leren u en uw dieren graag kennen, zodat we u sneller kunnen helpen indien nodig. Daarom kunt u ons ook altijd bereiken via facebook, instagram, mail en zelfs whatsapp. We doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan. Maar wie zijn wij eigenlijk? Laten we onszelf eerst voorstellen.

​Wij zijn Maxine Rehl en Patrick Starrenburg. Beide hebben wij een grote liefde voor dieren, en in de afgelopen jaren hebben wij onze gedachten en ervaring gedeeld om tot een mooi plan te komen om deze dieren te helpen. Daar begon het idee van Ekowolf, de gezondheid van het dier ondersteunen door de juiste voeding te geven die gebaseerd is op de natuur van het dier. Samen wilden we dit bedrijf opstarten zodat we elkaar konden ondersteunen en elk een andere blik hebben. We vormen een goed team, en vullen elkaar goed aan. Voor beide is Ekowolf een droom die uit komt.

​In het begin zult u het meeste contact met mij (Maxine) hebben, en ondersteunt Patrick vooral in het bedrijf zelf. Dit is voor mij erg belangrijk zodat ik me goed kan focussen op de persoonlijke aandacht die we aan jullie beloofd hebben. Hij is mijn stevige basis waarop we hopelijk goed kunnen groeien en steeds meer mensen kunnen helpen. Het kan ook zijn dat u Patrick tegen komt tijdens het bezorgen. Hij leert u ook graag kennen, zodat we altijd weten over wie we het hebben als we een probleem moeten bespreken. In de toekomst zal hij u ook graag helpen bij de keuze voor het juiste menu voor uw dier.

​Sinds de zomer van 2017 hebben wij ook onze eigen persoonlijke 'waakhond'. Skylar is een Australian Shepherd teefje met haar eigen gebruiksaanwijzing. Ze gaat soms gezellig mee met het bezorgen, bewaakt op haar eigen knuffelachtige manier de opslag en heeft zichzelf vooral de taak van product-tester toegewezen. Skylar eet zelf een menu op basis van het BARF principe, maar heeft tussendoor ook regelmatig een gemalen portie (KVV) die zij zelf mag uitzoeken.

We hopen dat we samen dit bedrijf tot een succes kunnen maken en staan ook zeker open voor aanvullingen vanaf jullie kant. Een goed idee of een fout in de site kunt u altijd bij ons melden, en hiervoor zijn wij u zeer dankbaar! We zullen nooit iedereen tevreden kunnen houden, omdat wij wel staan voor een visie. We nemen dan ook niet standaard elk merk in ons assortiment op, en kiezen elk product zorgvuldig uit op basis van verhoudingen en ingrediënten. We staan achter elk product dat wij verkopen, en zullen altijd kritisch blijven zodat we voor uw dier de juiste keuze kunnen maken.

Liefs,
​Maxine en Patrick