Vitalbix Nutrimash

Vitalbix Nutrimash is een supergezond alternatief voor graanrijke slobber. De Nutrimash stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt het immuunsysteem. Het bevat extra B-vitaminen, zorgt voor sneller herstel na inspanning en geeft langzaam vrijkomende energie. Een waardevolle aanvulling op het rantsoen van sportpaarden, paarden met verteringsproblemen, bij herstel na ziekte, oudere paarden en paarden met ondergewicht. De Nutrimash bevat een gezonde mix van brandnetel, venkelzaad en kamille ter ondersteuning van de weerstand, de afvoer van afvalstoffen en de spijsvertering.

Dankzij het lage zetmeer- en suikergehalte (totaal 8%), de goede verteerbaarheid en de prebiotische werking is vitalbix Nutrimash een verantwoorde keuze voor paarden met verteringsproblemen zoals dunne mest, maagzweren, koliek en bij herstel na ziekte. De Nutrimash is zeer smakelijk, kan geweekt worden met koud of warm water en is klaar in slechts 5 minuten! Het bevat geen toegevoegd vitaminen en mineralen (met uitzondering van de B-vitaminen) en is bedoeld als aanvulling op Vitalbix Daily Complete (voor optimale verhoudingen), maar kan ook als normale slobber gegeven worden. Vitalbix Nutrimash is graanvrij, melassevrij, GMO-vrij, vrij van soja en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en synthetische conserveermiddelen.

Samenstelling
Timothee, Luzerne, Cichoreipulp (inuline vezels), Appelpulp (pectine vezels), Lijnzaad geplet (met natuurlijke anti-oxidanten), Lijnzaadolie, Erwtenvlokken, Brandnetel, Venkelzaad, Kamillekruid, Monocalciumfosfaat en B-vitaminen.

Voeradvies
Als gezonde beloning na arbeid: 60-200 gram per 100 kilo lichaamsgewicht
Bij een verminderde weerstand en bij verteringsproblemen: 100-300 gram per 100 kilo lichaamsgewicht
Als gedeeltelijke vervanging van ruwvoer, bij ondergewicht en bij oudere paarden: 200-400 gram per 100 kilo lichaamsgewicht.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Vitalbix Nutrimash

  • € 25,95
  • Excl. BTW: € 23,81

Beschikbare opties:

Product niet op voorraad, of wilt u meer bestellen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.