Voer voor Carnivoren

Het grootste deel van onze honden en katten leeft van brokken, omdat het door dierenartsen en dierenspeciaalzaken zo geadviseerd wordt.

​Toch zijn er steeds meer mensen die daarvan terugkomen en zelf eten gaan samenstellen voor hun huisdieren. In dit boek wordt uitgelegd waarom ze dat doen, wat de resultaten daarvan zijn en ook hoe je dat veilig kunt doen. Zelf eten samenstellen is niet moeilijk, we doen het ook dagelijks voor onszelf, maar er zijn wel een paar richtlijnen die in de gaten gehouden moeten worden om tekorten te voorkomen.

​Het is een helder en praktisch boekje, geschreven door Tannetje Koning. Tannetje Koning is dierenarts en heeft zich toegelegd op alternatieve geneeswijzen. Ze is afgestudeerd in 1994 in de reguliere diergeneeskunde. Sinds die tijd heeft ze opleidingen gedaan op het gebied van homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, orthomoleculaire geneeskunde en westerse en chinese kruiden. Vanaf 2003 is ze gestart met een combinatie van natuurlijke dierenwinkel (jullie kennen haar van Bandit diervoeding) en holistische dierenartsenpraktijk. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Voer voor Carnivoren

  • € 14,95
  • Excl. BTW: € 14,10

Beschikbare opties:

Is dit product niet op voorraad? Lees op deze pagina wanneer onze voorraad weer wordt aangevuld